HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Magyarország-Hollandia

2011.03.26. 10:31 :: Keszthelyi Joci

 Elérkezett az idő, hogy a Kék Front tagjai ismét útra keljenek nemzetünk fővárosába. Hárman "ütközünk" egy vendéglátóipari egységben de csak egy pohár sörre van idő aztán indulás. A kocsiban dübörög a nemzeti rock azonban más nem emeli a hangulatot mert amatőrök módjára nem volt nálunk sör. Szerencsére felveszünk még egy hőgyészi "versenyzőt" Siófokon, beszerezzük a sört, elővesszük a kissé megmelegedett agancsos kólát és egy sikertelen pózolási kísérlet után továbbindulunk.

A városban kavargunk egy darabig - nevezhetjük rövid városnézésnek is - ám végül sikeresen megérkezünk a Verseny utcába ahol már vár a többi KFH-s. Sör+pálinka+nótázás=meccshangulat. A stadionba menet egy kis rendőri igazoltatás, hogy megnyugodjunk és biztosítva legyünk arról hogy a rend éber őrei vigyáznak ránk.

A stadionban nem sok zászló kerül ki de a hőgyészi ott van! Egy személyes botlásom is volt mert kissé szalonspicces állapotban véletlenül rádőltem a szerkezetre amire a CB drapija is rögzítve volt ezért nagyon csúnyán néztek rám - ami részükről érthető - dehát baleset volt és bocsánatot kértem (nem szakítottam el semmit). Mi szokásunkhoz híven odatettük magunkat de a kanyarban lévő nézők egy jelentős része - számítottunk rá - egyáltalán nem szurkolt. Sajnos így a szurkolás minősége a szektor összességét tekintve felejthető maradt és a pályán se történt semmi történelembe illő ám a barátok társasága így is emlékezetessé tette a napot. Köszönet mindenkinek aki ott volt és persze külön köszönet a sofőrünknek!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ HŐGYÉSZ!    

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr252772630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása