HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Rangadó a "Nílus" partján

2011.03.27. 20:18 :: Keszthelyi Joci

Igen ezt a címet választottam kedves szakályiak, mert ti sem tettetek lakatot a szátokra és arról nem mi tehetünk hogy a vereségtől érzékenyebbé válnak az emberek.

Az előző napi magyar-holland túra miatt kissé fáradtan kezdtünk el gyülekezni egy olyan pályánál ahol még nem járt csoportunk. A Szakály elleni meccseket ugyanis eddig Regölyben játszottuk. Különösebb mondanivaló nincs a pályával kapcsolatban legfeljebb annyi hogy furcsa hogy mennyire közel van a vízhez. Csodálkoztam hogy egy-két labda nem kezdte meg az útját a tenger felé. Mikor már mindenki együtt volt elkezdtünk "kipakolni". Kiakasztottuk a nyolc méter hosszú "HŐGYÉSZI SCE - MINDÖRÖKKÉ!!!" feliratunkat, egyik oldalán az ultras drapi a másikon a trikolór. Persze a szél megint ellenünk volt és ismét át kellett menni McGyverbe hogy valahogy kinézzen a dolog. Azért döntöttünk úgy hogy ennyi mindent akasztunk ki, mert meg akartuk mutatni az ellenfél "szurkolóinak" hogyan kell drapit csinálni. Mégpedig azért mert kiakasztottak két lepedőt amire simán filctollal volt felírva valami. Csak az igazán sasszeműek láthatták hogy az egyikre "Hajrá Szakály" a másikra meg valószínűleg "Parasztok nincsen hangotok" (!) volt írva.

Eleve már ez érdekes hogy "parasztok nincsen hangotok" felirattal köszöntenek és nem csak azért mert egy emberke közülünk egyedül nagyobb hangerőt produkált mint ők együtt, hanem hogy utána mégis mi voltunk a bunkók mert cinkelni mertük őket. Persze e mellett már az ifimeccsen folyamatosak voltak a "hőgyészi favágók", meg ha valaki elfeküdt játékosaink közül akkor "földet rá" meg hasonló épületes beszólások. Mindezt nem hagyhattuk szó nélkül.

A bevonulásnál elkezdtük a nótázást, ami nem volt az évszázad teljesítménye hiszen ahogy már mondtam a Magyarország-Hollandia összecsapás kiszívta az erőt. De ez a csökkentett üzemmód is bőven elegendő volt, ugyanis nem volt kit lenyomni hangerőben. A próba kedvéért meggyújtottunk egy útjelző fáklyát vagy micsodát ami teljes sötétségben lehet kinéz valahogy de fényes nappal nagyon gyengén festett. Mivel nem akartunk avartüzet okozni ezért nemes egyszerűséggel a Kaposba dobtuk. Az első félidő remekül alakult a számunkra: napsütés és két gól. Néhányszor rázendítettünk a "nagyszínpad" skandálásra, arra célozva hogy a szakályi szurkolók egy pálya melletti színpadon tömörültek. Miután nem érkezett értékelhető válasz elénekeltük "a szakályiak hol van a nóta" szövegű rögtönzött kis dalocskát is.

A második félidő rosszabbul sikerült ugyanis elkezdett szakadni az eső. Mi azonban ultrák lévén nem mozdultunk a helyünkről és folytattuk a nótázást. Az ellenfél nézői elpárologtak a színpadról, jött is a "szakályiak hol van a tábor?!". Az eső mellett zavaró volt hogy a csapat is "leült" kissé. Kaptunk is egy gólt a 76. percben. Az ellenfél folyamatosan támadott és félő volt hogy nem bírja a védelmünk sokáig, így az utolsó percek csigalassúsággal vánszorogtak, mi pedig izgulhattunk. Szerencsére maradt a 2-1 nekünk.

Bőrig ázva, fagyoskodva de mégis boldogan énekelhettük, hogy "hőgyészi fieszta"! Az ilyen hétvégékért érdemes Kék Front tagnak lenni. Újabb felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Csak így tovább!!!

HAJRÁ HŐGYÉSZ! KFH MINDÖRÖKKÉ!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr612776660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2011.03.27. 21:05:55

Jeee. Joci! Most is odatetted magadat
:D

Keszthelyi Joci 2011.03.27. 22:14:30

@Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D
süti beállítások módosítása