HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Senkik vagytok....

2011.04.13. 16:05 :: Keszthelyi Joci

Az előző alkalomnál jóval kevesebben gyűltünk össze egy szeles napon, ismét hazai pályán. Az ifi mérkőzése alatt kezdtünk el kipakolászni. A játék annyira nem kötött le hisz csapatunk könnyen vette az akadályt, a gyönki ifi nem volt komoly ellenfél. A lenti korlátra a zászló és az "ultras drapi" mellé egy új "kék front logós" drapi is kikerült, a fenti korlátra pedig a 8 méteres transzparensünk. Miután megvívtuk a szokásos küzdelmünket a széllel, egész jól festett a "fellobogózott" lelátó. Ahogy szoktuk már a bemelegítésnél elkezdődött a nótázás de mivel a létszámunk se volt ugyanakkora ezért a hangerő az előző alkalomhoz képest alulmaradt. Ráadásul nem tudtunk pirotechnikával rásegíteni mert még mindig nem sikerült beszerezni (önhibánkon kívül). Találtunk a "szerszámos hátizsákunkban" két kis füstbombát, de azt az erős szél elfújta volna.

Lehet hogy mi csináltunk derbit ebből az összecsapásból de a vendégek láthatóan jobban rápörögtek. A mieink enyhén szólva gyenge teljesítményt nyújtottak. Mindjárt a hetedik percben gólt kaptunk és innentől kezdve futottunk az eredmény után. Mi maroknyian is megpróbáltuk harcra buzdítani a mieinket, leszámítva a vendég nézők gólörömeit, a mi hangerőnk dominált (az utolsó percekben a lefújást várva hagytuk abba). Ezért is volt dühítő - bár már sokszor megesett velünk - az ellenfél egyes nézőinek a viselkedése. Egész mérkőzés alatt kuss, a góloknál egy kis örömködés aztán meg a felénk küldött beszólások. Azok közül is a "most üsd a dobot" különösen tapló klasszikusa. Az ilyesmire először egy "gyönkiek hol van a nóta" szövegű kis dalocskával, majd miután nem vették a lapot a dühösebb "egyszerűen senkik vagytok" rigmussal válaszoltunk. Majd ha a vendégek "szurkolói" is képesek lesznek 90 percen keresztül szervezetten és hangosan buzdítani csapatukat akkor lehet beszólni, mert addig csak senkik vagytok!

"Nincsen megalkuvás, együtt küzdünk megyünk tovább!" HAJRÁ HŐGYÉSZ!   

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr942823361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2011.04.14. 16:12:34

Joci! Kiváló és lényegre törő a beszámolód. Én is csalódott vagyok a mutatott játék miatt.És főleg azért mert tudom ,hogy ennél sokkal többet tud a csapat.Jót fog tenni szerintem ez a kis szünet nekik.Hiszen Tolnanémedi is elég erősnek számít.Remélem megmutatják (mint már annyi sokszor),hogy kell küzdeni.
Egyébként a Mányokiak nagyon készülnek az utolsó meccsre... Füstbomba meg ilyenek :D

Keszthelyi Joci 2011.04.14. 17:07:13

@Focibácsi: Köszönöm és én is remélem a legjobbakat! Mi is rá fogunk készülni arra a meccsre!;)

adrian.UH 2011.04.15. 12:19:52

Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - egyelőre - még semleges/jó a viszonyunk. Az ifimeccsen bár be kell foglalnunk a lelátónak azt a sarkát, ahol 1,5 éve is voltunk! Remélem összejön az ificsapatnak a bajnoki arany és akkor brutál pyroshowt láthat majd a közönség tőlünk. És ha azt mondom brutál, akkor arra gondolok hogy tényleg fantasztikus lesz!!!

CSAK A KÉK FRONT! FOREVER ULTRA'!!!
süti beállítások módosítása