HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Magyarkeszi-Hőgyész

2011.04.27. 19:53 :: Keszthelyi Joci

 Összevakarjuk magunkat a szombati kikapcsolódás után, ami mindenki számára igencsak jól sikerült és irány idegenbe. Apropó szombat. Lezajlott egy jó hangulatú délutáni labdakergetés szurkolókkal és focistákkal vegyesen. Azt hiszem könnyen meg lehetett különböztetni ki az aki sportol és ki az aki csak szurkol.:) Vissza a témához! Annak ellenére, hogy a kikapcsolódás következményeitől "szenvedtünk", érkezés után kénytelenek voltunk rögtön meglátogatni egy "fagyizót" és bevenni egy frissítőt.:)

Az ifi mérkőzését elnézve a jégen kínlódó malac képe jutott eszembe. A magyarkeszi pálya botrányosan rossz minőségű. A pálya vonalai olyan egyenesek voltak mint a józan kígyó, a labdát nem lehetett egyenesen gurítani, a méreteiről nem is beszélve. Az illetékesek biztosan tudják hogy kaphat engedélyt egy ilyen pálya. Ifink azért behúzta a kötelezőt.

Nagyon kevesen jöttünk össze és nem is lehetett meccshangulatba hozni a társaságot. Azért kiraktunk két drapit és laza szurkolás is volt. Így is bőven többet produkáltunk, mint a hazaiak, bár ezen nem kell meglepődni. Csapatunk jobb volt az ellenfelénél, elég támadó szellemben játszott de nem volt szerencsénk és a rossz pálya is hozzájárult, hogy gól nélkül ért véget a találkozó. Mi azért jó hangulatban indultunk haza köszönhetően a tavaszi napsütésnek és a frissítőknek. A kocsiban dalra is fakadtunk, az Egészséges Fejbőrtől a Rózsa Alexander és a RomErtől az Óóólé annyira jól ment hogy fel is léphetnénk vele.:) Szombaton Tolnanémedi ellen kicsit többet kell produkálnunk!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr142860212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása