HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Tolnanémedi - Hőgyész

2011.05.02. 16:08 :: Keszthelyi Joci

 Az indulás és megérkezés a szokásos forgatókönyv szerint zajlott. Indulás előtt és a megérkezés után is egy laza sör.:-) A helyszínen annyi változott legutóbbi látogatásunk óta, hogy kivágták a pálya melletti fákat, úgyhogy most már ez is egy valódi pusztai placc lett.  A gyepet pedig szépen borította a pitypang.:-) A sör bevétele után a susnyán átgázolva elfoglaltunk egy padot, hogy megtekintsük a két meccset.

Az ifinek nagy volt a fölénye, nem voltak ellenfelek a némedi fiatalok ezért külső szemlélőként komolytalanságba fulladt az egész. 11-4 arányban győztünk és a kevés gólt is kapuscsere miatt kaptuk, mert mindenki részt akart venni a játékban. Igaz hogy nem érhetjük utol a tabellán előttünk lévőt a gólarányt tekintve és ezért nem kellett erőlködni.

A felnőtt meccs is nagyon szépen indult. Mindjárt az elején egy kapufa majd a hetedik percben szerzett első gól megalapozta a továbbiakat. Végig támadtunk és mi domináltuk az összecsapást, szép akciógólokat láthattunk. Az első félidőben szerzett négy találat el is döntötte a találkozót. A második félidőben rúgott újabb két gól pedig megpecsételte a szép győzelmet. Az ellenfél háromszor talált a kapuba, ebből egy úgy született hogy legalább hárman lesen voltak, a harmadik gól pedig büntető értékesítésével. Meg kell említeni hogy Vlasa mesterhármast rúgott, ami ismét bizonyítja nagyon jó döntés volt újra „ringbe szállnia”. Dicséret a másik két gólszerzőnek is (Drasi, Márk)! A helyi nézők ötösre vizsgáztak bunkóságból a felénk küldött trágárságokkal és a meccs utáni fenyegetőzésekkel. Örömmel vettük tudomásul hogy legutóbbi látogatásunk óta nem lettek kulturáltabbak. A szalagkorláton csücsülő bozótharcosok is jelen voltak.

Csoportunk egy kisebb mélyponton van. Nagyon kevesen voltunk jelen és emiatt nem volt szurkolás, drapit sem raktunk ki. Ám ennek ellenére SENKINEK nincs joga szemrehányást tenni, mert mi ezalatt a közel két év alatt mindig, mindenhol, minden körülmények között jelen voltunk és szurkoltunk 90 percen keresztül, esőben, szélben, hidegben az időnkénti pocsék játék és vereségek ellenére is!!! Ezen nem változtat az hogy szökő évente elmarad egy-egy szurkolás mert emberek vagyunk és nem gépek akik gombnyomásra működnek. Még hátra van hat találkozó, lesz alkalmunk javítani, hangulatot csinálni. Reméljük a hétvégén sikerül majd egy jó szurkolást összehozni!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!

U.i.: F*ck you Némedi!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr762871962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása