HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Pincehely-Hőgyész

2011.05.16. 18:43 :: Keszthelyi Joci

  Fél egyre már "lementünk a faluba", hogy a női kézilabda KEK döntőnek legalább az első félidejét megnézzük, sípszónál pedig azonnal indultunk is Pincehelyre. Borongós, hűvös, szeles időben (Na jó nem vagyok meteorológus de muszáj beszélni az ismételten "csodás" időről). Jó szokásunkhoz híven érkezés után azonnal meglátogattunk egy kocsmát, aztán irány a pálya. A pincehelyi placc egyébként teljesen rendben van, egyenes pálya, egyenes vonalak, a fű rendesen lenyírva még a pálya körül is (evidensnek tűnik de sok helyen nem az).

  Az ifink hozta a jó formáját ismét behúzott egy meccset, rendesen kitömte az ellenfél hálóját (13-2) és harcol tovább a bajnoki címért. Történt azonban egy nem túl örömteli esemény is. Egyik játékosunk, Barka Tamás karja csúnyán megsérült, valószínűleg törés. A "földet rá" beszólást eleresztő nagytudású pincehelyit elküldtük az anyukájába, majd a levonuló nevét skandáltuk, akkor is amikor beszállt a mentőbe. Ezúton is az egész Kék Front nevében kívánok jobbulást!

  Nagyon kevés néző jött össze Pincehelyen - ha voltak 60-an sokat mondok - mi is maroknyian voltunk. De ez most nem tántorított el minket a szurkolástól. Nyomtuk úgy ahogy a létszámunból kitelett és azt hiszem helytálltunk. Nem volt, mert nem lehetett folyamatos, különösen a második félidőben voltak kisebb szünetek de mi mindent megtettünk. A csapatunk egyértelműen jobb volt de a védelemben akadtak hibák és könnyelműségek. Ebből következően kilencven percen keresztül izgulhattunk, az egyenlítés réme végig fenyegetett. Nem volt magabiztos győzelem de mégiscsak győzelem és ez a lényeg! Zsinórban a harmadik alkalommal szerezték meg a srácok a három pontot. Köszönjük és csak így tovább!!! Csapatunk az 5. helyen áll de lehet még jobb is a végére, szóval hajrá!

  Becsületbeli szurkolás, kevés néző, paprikás kedvű pincehelyi játékosok, hideg sör és még hidegebb idő, hőgyészi győzelem. A csapatnak egy újabb diadalt, a Frontnak pedig "izmosabb" hangerőt kívánok!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr852908918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása