HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Hőgyész-Döbrököz

2011.05.24. 12:05 :: Keszthelyi Joci

  Ahogy hazai meccshez illik (bár idegenben is így szokott lenni) a mérkőzés számunkra a kocsmában kezdődött, hisz az eső szerencsére elállt, az idő meleg volt, mi meg szomjasak. Ám mifelénk is van fejlődés így a pályánál sem kellett a csapolt nedüre várakozni, mert - a korábbi bejegyzésekben elfelejtettem megemlíteni - egy ideje csecse új büfénk van ami már az ifi meccs előtt megnyit. Szeretném ha átérezné ennek jelentőségét a kedves olvasó!

  Nem meglepő hogy innen tekintettük meg az ifisták játékának első perceit. Persze előtte lepakoltuk a cuccokat a "szektorunkban", finoman jelezve ezzel az ott ücsörgő döbröközieknek hogy előbb-utóbb távozniuk kell majd onnan. A mérkőzés elején a döbröközi ifjak szerezték meg a vezetést, de mi mosolyogva legyintettünk, hogy hát nem eszik olyan forrón a kását. Be is indult a gólgyár, ami olyan mértékű termelést produkált ami minket is meglepett. A fiúk nem ültek le és mi - már a lelátón toporogva - írd és mondd húsz azaz 20 (!) hőgyészi gólt láthattunk. Ehhez nem kell komment. Szép volt fiúk, előre a bajnoki címért!

  Kiakasztottuk a drapikat (egy újat is), a döbrököziek pedig unszolás nélkül távoztak a készületeket látva.

  Egyébként végig teljesen korrektül viselkedtek, nem volt beszólogatás, mutogatás és emiatt mi se oltogattunk senkit. A harcos összecsapás ellenére teljesen békés volt közzöttünk a légkör. Ez a viselkedés az, amire a legtöbb ellenfelünk nézői nem képesek. Most mindenki meggyőződhetett arról, ha normálisan állnak hozzánk mi is normális hangnemet ütünk meg. A mérkőzés sajnos nem úgy alakult ahogy reméltük. Kicsit úgy tűnt mintha az ellenfél jobban felpörgött volna a szurkolástól mint a mieink (nem először esett meg), és a korai kapott gól ahogy lenni szokott megfogott minket. Innentől rohantunk az eredmény után. Az első félidőt végig szurkoltuk, de úgy tűnt hogy jobban megy a játékunk ha csöndben vagyunk. Ezért a második játékrészben kísérleti jelleggel szándékosan tartottunk hosszabb szüneteket és láss csodát a csapat 4-2-ről is fel tudott állni. Mindig akkor szereztük a gólokat mikor nem "zengett" a lelátó. Érdekesnek mindensetre érdekes, de így legalább nem egy megalázó vereség lett a vége. Másrészt pedig mindig jó látni ha a csapat nem adja fel. Optimista szemszögből nézve mondhatjuk, hogy zsinórban öt forduló óta veretlenek vagyunk.

A következő meccsen a jóval gyengébb Iregszemcse ellen mindenképp győzelmet várunk és reméljük akkor is tudunk majd gólt szerezni mikor mi szurkolunk!

HAJRÁ HŐGYÉSZ! HAJRÁ KFH!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr272928494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása