HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Hőgyész-Kisdorog

2011.06.10. 12:32 :: Keszthelyi Joci

 Találkozás, kocsma, sör, majd indulás. Megérkezés a pályához, büfé, sör, aztán ki a lelátóra. Iszonyatos hőség, tűző nap. Mindenki próbált árnyékot találni több kevesebb sikerrel. Fontos meccset vívott az ifi ezért feszülten figyeltünk. Ezúttal ellenfelére akadt a csapat, tudtuk hogy nem lesz könnyű de azért reménykedtünk. Eléggé felpörgött az ellenfelünk, látszott hogy bizonyítani akarnak. Sajnos nem is bírtunk velük, ráadásul a bajnoki cím el is úszott azzal, hogy a rendes játékidőn túl bekaptuk a negyedik gólt így 4-3-ra kikaptunk. Természetesen csalódottak voltunk de így is büszkék lehetünk ifistáinkra hisz nem kis teljesítményt nyújtottak a szezonban.

 A csalódottság és a forróság miatt nehezen pörgött fel a társaság. Azért valamelyest beindult és ha nem is volt csúcsteljesítmény - ami már rég sikerült - egész jól hangzott és szinte folyamatos volt a szurkolás. Ellenfelünknek már biztos volt a bajnoki címe de a nézőiknek így is csak a gólöröm alatti "kispadcsapkodásig" terjedt a "szurkolásuk". Cinkeltük is őket egy kicsit, átszólogattunk és szurkálásra buzdítottuk őket, minden egyes "hajrá doróóóg" felkiáltásra élénk tapssal és biztatással feleltünk.:D Főleg úgy hogy csapatunk felvette a kesztyűt és helytálltunk. Az egyenlítő tizenegyes után ketten közülünk be is szaladtak a pályára örömködni. Összességében azért nem volt túl rossz hangulat.

 A megyei foci szépsége, hogy múlt héten a tabella utolsó csapatával mérkőztünk, most a bajnokkal és mind a két meccsen 2-2-es eredmény született. Jelenleg a hatodik helyen állunk és nincs túl nagy esély az ötödik helyre, de bármi megtörténhet. Következő és egyben utolsó mérkőzésünket Nagymányokkal vívjuk. Remélhetőleg mindkét csapatunk becsülettel helytáll majd és mi is odatesszük magunkat szurkolásban! Tegyük együtt emlékezetessé a szezon utolsó találkozóját!

MINDENT BELE!!! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr392972860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása