HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Két válogatott mérkőzés egy napon

2010.09.08. 14:56 :: Keszthelyi Joci

 A Kék Front Hőgyész néhány tagja ismét válogatott meccsre indult. Eldöntöttük, hogy az U21-es, Bosznia-Hercegovina elleni összecsapásra is ellátogatunk, így már fél 1-kor elindultunk a szakályi vasútállomásról. Fél három körüli kelenföldi pályaudvarra való megérkezésünkkel hivatalosan is elkezdődött a második válogatott-túránk. Kelenföldről egyből a Népligetbe zötyögtünk, mivel az U21-es mérkőzés színhelye az Albert Flórián Stadion volt.

A mérkőzés előtt csupán két sör izű szeszesital elfogyaszására volt időnk, ami azért ilyen hűvös időben nem a legideálisabb dolog (egy rövidital szerintem még belefért volna). A jegypénztárnál szembesültünk némi szervezési inkompetenciával (nem a CB részéről!). A pénztáros kisasszony szerint a kapu mögötti szektorok (K, L, stb.) nem lesznek megnyitva, a Carpathian Brigade honlapján pedig az szerepelt hogy az L-szektorban lesz szervezett szurkolás. Ezért a 13-as szektorba kértük a jegyeinket. Mint utóbb kiderült mégis megnyitották az L-szektort ezért a 13-as szektornál ki kellett mennünk a kapun, majd a hátsó kapunk keresztül az L-be.  Az idő pocsék volt, az eső szemerkélt, de ennek ellenére elég szép számban voltak jelen a drukkerek és a hangulat sem volt rossz, bár a játék a pályán az időjáráshoz hasonlóan enyhén szólva nem volt túl fergeteges.

A lefújást követően rögtön indulás (=rohanás) tovább a Szusza Ferenc Stadionhoz Újpestre. Metróval Újpest-Városkapuig blicceltünk, ahol bevártuk az egyik ismerősünket. Amíg megérkezett elütöttük az időt egy feles jägermeisterrel az egyik lila-fehér plakátokkal teletapétázott helyi talpiban. Találkoztunk néhány ismerős sráccal akikkel felszálltunk a buszra, ahol hangos nótázásba kezdtünk és énekeltünk is amíg célunkhoz nem értünk. Elhangzott néhány jól ismert nóta, valamint a "ingyen utazunk sálálálálá"-dal és a "kék szöcske"-rigmus is (ugrálással egybekötve elég mókás dolog a csuklós buszon). Úgy tűnt az utasoknak, sőt még a buszsofőrnek is tetszett a performanszunk.

A stadionhoz érve elmúlt a jókedvünk ugyanis több ezres tolongó tömeg fogadott minket, mint később kiderült a közel 10.000 embert egyetlen(!) félig nyitott kapun préselték be. A jelen lévő szurkolók különböző beszólogatásokkal és rigmusokkal hangot is adtak elégedelenségüknek. Arról egyébként ne is beszéljünk hogy rengeteg kiskorú is volt a tömegben és ha egyszer ott kitör a pánik, akkor annak nem lett volna jó vége. Mikor végre bejutottunk (kb. a 18. percben) hamar elfoglaltuk a helyünket és bekapcsolódtunk a szurkolásba. A hangulat fergeteges volt. Bár engem személy szerint egy kicsit zavart, hogy egyáltalán nem hallottam a capót, mivel bedöglött a megafon. Ráadásul ismét volt egy jópár "töltelék" ember aki nem szurkolni, hanem összevissza ordibálni/bekiabálni jött ki. Ez a szomorú, az emberek többsége csak azért áll a kapu mögé (jelen esetben a D-lelátóra), mert ott a legolcsóbb a jegy vagy esetleg azért hogy elmondhassa holnap a suliban hogy kemény maggal volt egy szektorban. Szánalmas, főleg akkor ha nem tudja kinyitni a száját még a "Hajrá Magyarország"-szintű rigmusoknál sem! A második félidőre szinte teljesen megtelt a szektor ami a magyar góloknál szinte "felrobbant". A két mérkőzés intenzív végigszurkolását azonban nem mindegyikünk bírta - én például szinte rosszul voltam az utolsó 20 percben de azért derekasan végigcsináltuk. Persze közrejátszott az is, hogy alig ettünk/ittunk aznap (nem feltétlenül gondolok alkoholra, hanem folyadékra úgy általában). Nagyon jóleső érzés volt hosszú idő után újra magyar győzelmet átélni.

A végén újabb kutyagolás Újpest városközpontig, majd egy pocsék gyros elfogyasztása után (Ferenc krt.) néhány csendes órát töltöttünk egy kolesz társalgójának egyébként rohadtul kényelmes kanapéin bóbiskolva a hajnali vonatindulásra várva (köszönjük Szabolcs a szállást!). 3.45-kor taxival Kelenföldre, majd 5-kor felszállás a vonatra, végül 7.30 felé megérkezés Hőgyészre. Marhára elfáradtunk de azt hiszem egy újabb hatalmas élménnyel lettünk gazdagabbak.

Októberben Magyarország - San Marino. Reméljük akkor többen tartanak velünk Hőgyészről...

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!

 

4 komment

Címkék: budapest magyarország metró ferenc győzelem kék labdarúgás bosznia moldova újpest ferencváros üllői szusza front carpathian brigade hercegovina hőgyész utras

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr282280454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2010.09.09. 19:07:26

Ez odabasz gyerekek :D

Kistisza 2010.09.09. 20:25:41

Ez nagyon faxa:P;)
októberbe megyek Énis;):D:P

Keszthelyi Joci 2010.09.09. 21:20:39

ééé-óóó-ki nem ugrál büdös román-ééé-óóó:)

adrian.UH 2010.09.10. 11:38:05

Aki nem jött el az vessen magára, mert (ismét) lemaradt egy fergeteges, élményekkel és kalandokkal teli túráról. A mérkőzés hangulatáról nem is beszélve. Remélem hogy októberben tényleg többen leszünk!
süti beállítások módosítása