HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Így "szurkolnak" ők...

2010.09.26. 12:19 :: adrian.UH

Lehet hogy a csapatunk vereséget szenvedett, de a gyönki asszonykórus és az általános iskola alsó tagozatának dalárdája még a csapatunknál is gyengébb produkciót nyújtott. Gyönkiek, szánalmasak vagytok! :D (A.A.)

A járgány előállt (Köszönjük Rebeka), az eső viszont nem esett, úgyhogy irány Gyönk. Múltkor sajnálatos módon csendben kellett nézzük a mérkőzést viszont most végre készülhettünk arra, hogy kieresszük a hangunk. Sajnálatos módon, ahogy azt előre tudtuk nem mindenki tudott eljönni. Mikor megérkeztünk a pályához és elfoglaltuk azt a helyet, ahol az előző szezonban is voltunk - akkor semmi baja nem volt vele a helyieknek - beszólások fogadtak, hogy "nem itt a helyetek" így meg úgy. Akkor már éreztük, hogy a Kék Front nagyobb benyomást tett a "városiakra", mint azt gondoltuk. Ahogy elkezdtünk hangolni néhány nótával, a gyönkiek is elkezdték az általuk szurkolásnak nevezett zajkeltést.

Itt szeretném felhívni a figyelmet arra - különösen azon hőgyésziek figyelmét akik azt gondolnák, hogy ellenfélre akadtunk -, hogy amit ők leműveltek az nem szurkolás! Összegyűlt néhány negyvenes nő, akik pálinkát vedeltek műanyag üvegből és néhány általános iskolás kölyök és jó nagy ricsajt csaptak, de ez még távolról sem szurkolás csak macskazene. A dobot nagyrészt összevissza ütötték (amire egy "gyönkiek hol van a ritmus"-nótával fel is hívtuk a figyelmüket), nótázás alig volt, a zaj nagy részét pedig műanyag dudákkal produkálták és általában akkorra időzítették mikor mi énekelni kezdtünk. Ráadásul nagyon úgy tűnt mintha nem is a csapatuknak hanem ellenünk, a KFH ellen "szurkolnának".

Kíváncsi vagyok idegenbe is ekkora lelkesedéssel kísérik e majd csapatukat vagy ismét csak egy egyszeri, a Kék Front ellen irányuló bohózatot láttunk? Azt is le szeretném szögezni, hogy alapvetően semmi baj azzal, ha máshol is alakulnak szurkolói csoportok, sőt, de a zajkeltés önmagában nem elég hiszen arra kóbor kutyák vagy egy tehéncsorda is képes. Csak olyan csoport előtt emelem meg a kalapom, akik nótázva, a hangszálaikkal nyomnak el minket. Sajnos a csapatunk nem nyújtott túl jó teljesítményt és a nyilvánvalóan jobban motivált ellenfél ezt ki is használta. A gyönki gólok pedig gondoskodtak arról, hogy a macskazene végig szóljon, ami valljuk meg gólok nélkül szép lassan abbamaradt volna. Mi egészen 4-1-ig hangosan buzdítottuk a csapatunk, amit teljesen az eszetlen dudálásukkal sem tudtak elnyomni, annak ellenére, hogy nem szóltunk 100%-osan. A negyedik gól után viszont abbahagytuk a buzdítást, mert a csapaton látszott, hogy feladta a küzdelmet. Addigra a vén alkeszoknak is megjött a hangja, feltehetőleg a több liter bor elfogyasztása miatt. Méltósággal viseltük az alpári szitkokat, mert tudtuk többek vagyunk náluk.

A csapatnak azt tudom üzenni, hogy veszíteni lehet de lélektelenül játszani nem! Mutassátok meg, hogy többet tudtok ennél! Váralja ellen lehet javítani. A szurkolótársaimnak azt üzenem, mindenki jöjjön el és használja a hangszálait, nem fognak begyulladni! Végül a gyönkieknek azt üzenem, hogy fejlődjenek, tanuljanak, ha képesek rá, mert ez egyenlőre szánalmas!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!!

(K.J.) 

3 komment

Címkék: futball szánalmas kék labdarúgás vereség ultras szurkolás front asszonykórus gyönk hőgyész dalárda

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr812324098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2010.10.01. 17:23:54

Kiváló a megfogalmazás.Remélem Váralja ellen nem tingli - tanglizunk

adrian.UH 2010.10.06. 19:43:58

A gyönki tábor kinyalhatja. Tudom, ezúttal sem voltam túl szofisztikált... :D

Dooojika06 2010.10.11. 22:25:20

Adrián milyen táborról beszélsz??? :D ez röhej! szégyen amit müveltek....szurkolásnak nem nevezhető! :)
süti beállítások módosítása