HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Hőgyész-Váralja

2010.10.03. 20:43 :: Keszthelyi Joci

Lehet nincs is igazán szükség bejegyzésre, hisz a képek magukért beszélnek, de a forma kedvéért ejtünk néhány szót az eseményről.:)

Megbeszélés nélkül készültünk a meccsre. Aki akart élt alkotmányos alapjogával és elment szavazni majd pedig irány a pálya. Néhány ifista segítségével arrébb dobtunk egy kaput - amit érthetetlen okból mindig a tribün elé tesznek - és kiraktuk a drapikat. Az ifimeccs alatt még nem úgy nézett ki, hogy különösebben nagy hangulat lesz. Aztán szép lassan elkezdtek szállingózni a jónépek, nem hiányzott senki (kivéve Mátét akit továbbra is haza várunk).

A mérkőzés felfokozott hangulatot teremtett. Végig mi vezettük a támadásokat, az ellenfél szinte el se jutott a kapunkig. Sajnos a helyzetkihasználásunk katasztrófa volt, de jó volt látni, hogy akarják a győzelmet. Viszont ez a körülmény önkéntelenül is "belehergelt" minket a szurkolásba, mert a lelátóról próbáltuk kikényszeríteni a várva várt gólt. Őszintén mondhatom hogy minőségi szurkolást produkáltunk. Hangosak voltunk és viszonylag kevés szünetet tartottunk, sőt sikerült a csapatot rávenni, hogy a "hajrá-hajrá Hőgyészre" hangosan, egyszerre, felemelt kézzel tapsoljanak, ami nagyon jól hangzott és jól is nézett ki. Remélem hagyománnyá válik! Hab volt a tortán, hogy összekapaszkodva egy "ki nem ugrál nem hőgyészit" is elnyomtunk.:)

Amikor aztán - igaz, hogy tizenegyesből - de megszületett végre a gól... nos azt nem lehet szavakkal leírni.:) Amire már régóta vártunk megtörténhetett, begyújtottuk a görögtüzet, amihez három füstcső adta a "keretet"! Szerencsére bekövetkezett amit reméltem és elfeledtettük mindenkivel, hogy volt olyan meccs amikor csend volt! A csapattól azt kérjük, hogy a jövőben is ilyen győzni akarással menjenek ki a pályára! A szurkolótársaktól pedig azt várom, hogy ennél ne adjuk lejjebb, legyünk hangosak és emeljük a kezünket! Örömteli nap volt. Legyen még sok ilyen!!!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!!! 

4 komment

Címkék: futball győzelem kék labdarúgás ultras szurkolás front váralja hőgyész pirotechnika görögtűz

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr942342318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dooojika06 2010.10.03. 21:11:52

Csodaszéééép...füstcsövek és görögtűz együtt ...mert ez az érzés nekem az élet :) Gratula a csapatnak :)

Focibácsi 2010.10.06. 15:49:57

Ehhez csak annyit,hogy : JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

adrian.UH 2010.10.06. 19:42:10

Nagyon faja volt a piroshow! Gyerekek, konkrétan egy fél orgazmussal felér a görögtűz begyújtása. A következőt Jóska barátunk gyújtja majd, mert ugye van még egy tartalék. Vajon Magyarkeszin fog begyulladni? Reméljük... ;)

Dooojika06 2010.10.06. 19:52:50

ááámen :) A CSAPATNAK továbbra is ilyen meccseket kívánok, sok-sok góllal és ünnepléssel :)
süti beállítások módosítása