HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Iregszemcse - Hőgyész

2011.06.02. 12:40 :: Keszthelyi Joci

  Napsütéses időben indultunk el a szokásos módon, idegenbe, a kerek erdő közepébe (az iregi pálya ugyanis majdhogynem az erdő közepén fekszik). Nem volt szokásos azonban, hogy az ifi meccse "elmaradt", mert ellenfelünk nem tudott kiállítani elég játékost vagy mi. Szóval könnyen szerzett három pont, ami egy újabb lépés a bajnoki cím felé. Az "elmaradt" azért van zárójelben, mert játék azért volt. Átadtunk két játékost az ellenfélnek és mehetett a labdakergetés. Gyakorlatilag saját magunk ellen játszottunk és természetesen mi győztünk.:)

  A felnőtt meccs közeledtével következett egy újabb nem szokványos jelenet/jelenség. Ugyanis az ellenfél szurkolói is elkezdtek drapikat kiakasztani. De nem ám olyan gagyikat mint amilyenek eddig előfordultak, hanem volt köztük egész jó is. Bár a huligánok feliratokat kicsit erősnek tartom lévén az átlagéletkoruk olyan 14 év körül lehetett.:) Állítólag az az eredete, hogy az idősebbek viccesen huligánoknak nevezik a kissrácokat de akkor is...:)

  Nagyon megörültünk, hogy végre van egy viszonylag normális ellenfelünk a szurkolásban. Az első félidőt végig is nyomtuk. A szemben lévők is szurkoltak rendesen, igaz nincs még sok nótájuk és ha mi kieresztettük a hangunk akkor érződött a különbség, de például tapsolásban el kell ismerni jobbak mint mi. A kezdeti jó hangulatot amit a korán szerzett gólunk és a "nem vagyunk egyedül" tudat alapozott meg viszonylag gyorsan elillant. A gól ugyanis mintha megzavarta volna csapatunkat, rengeteg hibával, bizonytalanul játszottunk. Körülbelül tíz perc elteltével ki is egyenlített Iregszemcse. Igazi szenvedés következett a tabella utolsó helyezett(!) csapatával szemben.

  A második félidőben az ellenfél szurkolói egyre jobban felpörögtek mi pedig egyre jobban "leültünk" csapatunk játékát látva. Szándékos csendeket is tartottunk hátha jó hatással lesz a játékra mint az előző mérkőzésen. Ám hiába szereztünk meg ismét a vezetést, az egyensúly nem állt helyre és a 75. percben újra egyenlített az ellenfél, beállítva a végeredményt, bár végig a levegőben lógott, hogy akár meg is nyerhetik a meccset. Hozzá kell tenni, hogy a második félidőben mezőnyjátékos állt a kapunkban. (A kapus kérdés amúgy is kritikus pont, mivel jelenleg két csapatra jut egy hálóőr).

  Szóval a játék gyenge volt. Az viszont örömteli, hogy alakult végre egy másik szurkolói csoport is, igaz nagyon fiatalok és van még mit fejlődniük de csak így tovább! Szerencséjükre nem is ütöttek meg ellenséges hangnemet. Sajnos ez a meccs nekik volt nagyobb élmény. Az utolsó helyezett után a következő vasárnap a tabella első helyezettjével mérkőzünk. Éles váltás és remélem megmutatják a srácok hogy valójában mire képesek!

HAJRÁ HŐGYÉSZ! MINDENT BELE!!!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr142951261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszthelyi Joci 2011.06.03. 19:15:11

Megnéztem az iregiekről készült képet és az az igazság hogy még a 14 évtől is messze vannak. De legalább lelkesek.:)

Ireg ultras 2011.06.14. 15:19:28

Köszi ezeket a bíztató szavakat!!!!....és már nagyon várjuk a következő Ireg-Hőgyész derbit.

iregiultra 2011.06.16. 21:32:40

Haló!! Köszönjük szépen a dícséreteket!!! És annyit szeretnék mondani,h mindegyőnk elmúlt 14 éves,csak sok a kisnövésü!!!És várjuk az Ireg-Hőgyész meccseket!! Remélem menni tudunk Hőgyész-re is!!!

Focibácsi 2011.06.18. 10:24:01

Csináljuk a hangulatot :)

iregiultra 2011.06.18. 10:44:13

:D Jó is,végre legalább 2 valamire való Szurkolói csapat van!!!! Majd csatázunk!!! A következő Iregszemcse-Hőgyész,Hőgyész-Iregszemcse meccsekre viszünk mi is pyro-t!!! Meg ti is hozzatok!! :D

adrian.UH 2011.06.20. 12:57:13

A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok, de azért még van hova fejlődnötök!

Ehhez persze erőt és kitartást kívánok nektek!
süti beállítások módosítása