HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Szezonzáró

2011.06.12. 20:26 :: Keszthelyi Joci

 Elérkezett ennek a szezonnak is a vége. Arról, hogy milyen volt összességében, talán majd egy külön posztban fogunk foglalkozni. Beszéljünk most csak a címben szereplő napról.

 Elég jó kedvvel vártuk az indulást, mert végre valahára sikerült komoly mennyiségű pirotechnikát beszerezni. A jó hangulatnak az is jele volt, hogy ránk szóltak a kocsmában, hogy vegyük halkabbra a figurát.:) Megérkezés után - mivel jól felkészültünk - a drapikat nehézségek nélkül ki tudtuk akasztani a lelátó két pillére közé kifeszített spárgára. Nem mutatott tökéletesen de a célnak megfelelt.

 Folyamatosan érkeztek a helyiek a pályához ahol elég komoly, inkább majális- mint focihangulat uralkodott. Sörpadok, sátor, fontoskodó rendezők és hangfalakból bömbölő lady gaga-féle "szuper muzsikák". Egy idő után borzasztó idegesítő volt ez a vernyákolás. Az viszont kicsit lehangolt minket, hogy a folyamatosan érkező mányokiak mellett a hőgyésziek nem nagyon gyülekeztek. Pedig a tribün - ami az egyik legjobb a megyében - mögöttünk lévő részét szinte teljesen szabadon hagyták, de az valahogy nem akart megtelni vendégnézőkkel. Sajnos még a csoportunk sem jelent meg teljes számban. Az "ennyi hőgyészi lesz meg annyi" dumából nem lett semmi.

 Az ifink meglepően jól kezdett, kézben tartották a meccset a bajnok csapattal szemben. A hatodik percben vezetést is szereztünk. Azonban a helyzetkihasználás borzalmas volt. Legalább négy nagy helyzetet hagytunk ki, amiket már szinte a hálóban láttunk. Ennek meg is lett a böjtje ahogy az a fociban törvényszerű. A negyvennegyedik percben az ellenfél egyenlített, a második félidőben pedig elhúztak 3-1-re. A végeredményt végül 3-2-re szépítettük. Ám mindez nem változtat azon, hogy nagyon jó teljesítményt nyújtottak a srácok a szezonban, végig partiban voltak a bajnoki címért. Az ezüst is szép érem és jövőre meglehet az arany. Csak így tovább!

 Mi ezen közben azon tanakodtunk, hogy mikor is "vessük be" a pirót. Amire végül is az ifimeccs végén került sor, amikor az éremosztás elkezdődött és a mikrofonba ment az éves mányoki teljesítményt értékelő szöveg, a pályán pedig felsorakoztak az érmeket átvevő csapatok. Egy kis "szenvedés" után sikerült begyújtanunk a "füstbombát", és három görögtüzet. A füst nagyobb lett a tervezettnél így az első másodpercekben a görögtüzek nem is látszottak, de aztán iszonyat jól mutatott összességében. Mindenki nézze végig a videót!:) Ezt a fajta füstöt jól esett belélegezni, érezhettük is hogy mennyire hiányzott ez a tavaszi szezon nagy részében.

 A lelátó megtelt hazaiakkal, még a pálya túloldalára is bőven jutott belőlük. Ott ki is raktak két drapit, egy "Hajrá Mányok" és egy "Szép volt fiúk" feliratút, amik egész szépen meg voltak festve. Azonban a drapi alatt ülő asszonykórus néha elskandált "Mányok-Mányok" vagy micsoda produkcióját nem lehet szurkolásnak nevezni. Gólnál ahogy az lenni szokott nagyon tudtak örömködni, aztán szépen visszaülni. Mi az első félidőt nagyon megnyomtuk, szinte folyamatos volt a szurkolás 45 percen keresztül. Azonban a második félidőre elment a dalolós kedvünk, hála néhány itt is jelenlévő válogatott tuloknak. Teljesen békésen érkeztünk, ugyanis a mányokiakkal eddig semmi bajunk nem volt, a szurkolásunk teljesen mentes volt az ellenfél cinkelésétől és mégis jöttek a szokásos alpári beugatások, mutogatások. Nem hagytuk szó nélkül és persze a rendezők nekünk magyaráztak, hogy "ez most miért kell?!". Azért mert ki nem állhatjuk a seggfejeket, azért! Szóval az "egész megye ellenünk" dalsor ránk már szó szerint vonatkozik. Így a második félidőben már csak néha eresztettünk meg egy-egy "mindent bele" vagy "Hajrá-hajrá Hőgyész" skandálást, de ez is bőven több volt mint amit az a rengeteg helyi néző produkált. A meccs küzdelmes és fordulatos volt, hol az ellenfél, hol pedig mi vezettünk. A végeredmény pedig 3-3-as döntetlen. Csapatunk a 6. helyen végzett a tabellán, lehetett volna jobb is de ez se rossz eredmény.

 Vegyes érzelmekkel indultunk haza. Csapataink jó helytállása, a piró és az első félidő hangulata pozitív, a hőgyésziek alacsony létszáma és néhány helyi bunkósága pedig negatív érzelmeket gerjesztett. Vége a szezonnak és hogy mi lesz a következőben az egy másik történet...

HAJRÁ HŐGYÉSZ! HAJRÁ KFH! 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr732978660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2011.06.14. 19:10:38

Kiváló a bejegyzés! A videó a legnagyobbak között van :) Mint ha csak én csináltam volna XD
Hajrá Hőgyész!!! Hajrá Kék Front!!!!

iregiultra 2011.06.16. 21:30:37

Lenne 1 kérdésem,honnan lehet rendelni görögtűzet????? Mert nagyon kéne a csapatomnak,mert már van 60 db füstbombánk,de kéne 1 oldal cím,vagy akármi,mert szeretnénk görögtüzet!! És remélem segítenek!!! Lehetőleg olcsón!!! Köszi előre is!! ezen az msn-en címem:djbodog@hotmail.com v ezen az e-mail címen:iregifan@freemail.hu!! Lécci segítsetek!!! Köszi!

Keszthelyi Joci 2011.06.17. 11:31:46

@iregiultra: Görögtüzet nem tudtok rendelni. Mi is egy budapesti üzletben vettük, olyan tagokon keresztül akik ott élnek. Javaslom keressetek pesti kontaktot!;)

Keszthelyi Joci 2011.06.17. 11:32:34

Ja és nagyon nem olcsó.

adrian.UH 2011.06.17. 16:59:06

@iregiultra: volt egy pesti emberünk, akitől 550 Ft-ért vettük a jóféle görögtüzet. Amit most hétvégén nyomattunk annak 2200 Ft volt darabja, ami elég húzós ár. Ha gondolod, vegyél fel msn-en és segítek ha tudok.

Msn-cím: antaladrian@hotmail.com

adrian.UH 2011.06.17. 16:59:45

Ja, nem is 2200 hanem 2500!!! :S K*RVA DRÁGA...

iregiultra 2011.06.18. 10:41:43

adrian.UH: felvettelek msn-re!!!! De azért kérdem h olcsón kéne görögtűz,mert még füstbombát is kell csinálnunk,szal 1000 ft alatt valami egyszerű görögtűz kéne,de már beszéltem 1 haverommal,és a bátya lakik pesten,(fradista) szerintem ő tud szerezni,de azért lécci segítsetek!!! Köszi!!!:)

adrian.UH 2011.06.20. 13:01:23

A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani:

06-30/578-1341

TEGOSZ-nak hívják a srácot és ő foglalkozik elég olcsó pirotechnikai cuccokkal. Tőle vettük eddig a legjobb görögtüzet (ami egyben a legolcsóbb is volt - 550/db). Hívja fel a pesti ismerősöd ezen a számon és rendelje be ami kell...
süti beállítások módosítása