HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Magyarkeszi piknik

2009.09.28. 23:59 :: adrian.UH

...mert MINŐSÉGI szurkolásnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezném. Videó nem csak azért nem készült, mert lemerült az akkumulátor a fényképezőgépben. Itt rögtön meg is jegyezném hogy sokaknál inkább a hangszálakat működtető akksival volt gond. A probléma és a szituáció már ismerős - (kb.) 30-an vagyunk és csak (kb.) 10-en szurkolnak. Az Ultras Hőgyész transzparens mögött mindenki ott akar lenni, de szurkolni velünk együtt az már nehéz lenne, ugye? Tudjátok kedves érintettek, amit az ultrák (tudjátok, akik FELÁLLVA énekelnek és tapsolnak az EGÉSZ MÉRKŐZÉS ALATT) csinálnak azt nem azért csinálják mert ez a divat vagy ez a menő. Itt kicsit magasabb rendű értékekről van szó, amit a magatokfajták valószínűleg soha nem fognak megérteni.

És képzeljétek, fényképek sem készültek. Tudjátok miért? Mert sokak nem érdemlik meg hogy az arcuk megjelenjen ezen a blogon úgy, hogy a transzparenseink mögött feszítenek és közben a közösségért (ezek lennénk mi) és ezzel együtt a csapatért nem tesznek meg minden tőlük telhetőt!

Tudom, a visszajelzések pozitívak mind a csapat mind általában az idegenbeli közönség részéről. Ez engem viszont személy szerint a legkevésbé sem nyugtat meg. Hányszor mondtam már, de ha kell elmondom ezerszer is: MIÉRT ÉRNÉNK BE ENNYIVEL, MIKOR TUDJUK HOGY ENNÉL (HANGERŐBEN) SOKKAL DE SOKKAL TÖBBRE VAGYUNK KÉPESEK???

Ennél a pontnál meg is ragadnám az alkalmat és kérnék minden illetőt, aki eddig csak díszelegni jött közénk hogy a Szakály elleni hazai mérkőzésen keressen magának másik helyet. Nem szeretnék neveket említeni (lehet hogy nem is tudnék). Mindenki döntse el magában, hogy akarja-e csinálni amit mi csinálunk vagy sem. Amennyiben vállalni tudjátok hogy megtesztek minden tőletek telhetőt (hangerő/taps), akkor találkozunk a Szakály elleni rangadón 1 órával a felnőtt mérkőzés kezdete előtt a hőgyészi lelátón.

További szép hetet mindenkinek.

2 komment

Címkék: kritika ultras szurkolás hőgyész magyarkeszi

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr91414464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dooojika 2009.09.29. 13:06:07

Adrián rám számithatsz!!! Mint idáig mindig sztem!!!! :) Tom, h nem rám céloztál, és igazad van!!!

Dooojika 2009.09.29. 13:08:00

Adrián rám számithatsz! Mint idáig mindig sztem! jó, tom, h nem rám céloztál, de igazad van! szedjük össze magunkat ultrák!!! :)
süti beállítások módosítása