HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

"Görögtűz light" Iregszemcsén

2009.11.09. 18:58 :: adrian.UH

Eddig valahogy mindig sikerült megúsznunk az esőben álldogálást, de az őszi szezon utolsó mérkőzésén már nem volt ilyen szerencsénk. Az eddigi legrosszabb időjárást fogtuk ki: borús égbolt, ködszitálás, eső. Nem éppen egy ideális nap – sem a futballistáknak, sem a szurkolóknak. Az időjárás ellenére viszont ismét ott voltunk és az alacsony létszámunk ellenére ismét igazi mérkőzéshangulatot produkáltunk. A jó hangulatra szükség is volt, hiszen a csapatunk mondhatni győzelmi kényszerrel érkezett az idáig nyeretlen iregszemcsei csapat otthonába…

 A mérkőzésre tervezett kék és fehér füstbomba sajnos beszerzési okok miatt ezúttal elmaradt, de a tavaszi szezon első mérkőzésére ezt igyekszünk majd pótolni. Múlt héten végigjártam jó néhány pécsi mezőgazdasági szaküzletet és hobbiboltot de sem kálium-nitrátot, sem nagyobb mennyiségű szerves festékport nem találtam sehol. Az internetes anyagbeszerzéshez is túl késő volt, és egyéb csatornákon keresztül sem sikerült beszerezni semmit.

 Némi pirotechnikát viszont ígértünk, ezért („szegény ember vízzel főz”) a füstbombák helyett a mérkőzés elején 7-8 darab kis 12 centiméteres tortafáklyával (hőgyésziesen görögtűz light-tal) próbáltuk kicsit feldobni a hangulatot. Állítólag a pálya túloldaláról elég szépen mutatott, de ez a mobiltelefonnal készített fényképeken szerintem annyira nem látszik. A kis tortafáklyák viszont meglepően szép kis füstöt csináltak amit a kedvezőtlen széljárás a pálya kezdőköre felé irányított. Játékosaink elmondása szerint a játékvezetőnek csípte is a szemét és köhögött is tőle egy kicsit, de nem problémázott sem ő, sem a rendezőség, úgyhogy a mérkőzés elkezdődhetett.

 Az első gólunknál ismét repültek a pénztárszalagok a pálya felé, de a rendezőségtől egy rossz szót sem szólt (nem úgy mint a hazai mérkőzésen…). Sőt, kifejezetten barátságosak voltak velünk – ez egyébként az iregszemcsei nézőkről is maradéktalanul elmondható. A rendezők csak egyetlen egyszer problémáztak az egyik szurkolónkkal, aki 2:1-es iregszemcsei vezetésnél egy sörösdobozt repített a pályára (csapatunk ekkor egyébként tényleg gyenge teljesítményt nyújtott). Iregszemcse vezetett, mi pedig nem hittünk a szemünknek és azt hittük hogy be fog igazolódni az amitől a legjobban féltünk: Iregszemcse nem lesz többé nyeretlen. Mi persze nem adtuk fel, teli torokból szurkoltunk folyamatosan szeretett csapatunknak, aki az utóbbi fordulókban nem tapasztalt küzdeni akarással végül megfordította a mérkőzést, így – a gyönki idegenbeli mérkőzésünk után először – ismét győztesként hagytuk el a pályát.

 Hazafelé ismét benéztünk a tamási sportcsarnokba, hogy a férfi kézilabdásaink bajnoki mérkőzésén is ismét tiszteletünket tegyük. A srácok nagyon jól kezdték a mérkőzést, partiban voltak a siklósi csapattal, de a végére elfogyott a lendület és sajnos vesztesként távoztak a pályáról. A kézilabdások őszi szezonja még tart: 2 idegenbeli és 1 hazai mérkőzés vár még rájuk. Remélem sikerül valahogy megszervezzük hogy eljussunk mindhárom mérkőzésre!

Sajnos a futballistáink őszi szezonja véget ért és sok szurkolótársunk hosszú idő után először ismét megtapasztalhatja hogy milyen érzés vasárnaponként a családjával együtt ebédelni. Minden bizonnyal persze jó lesz, de egy futballmérkőzés hangulatával soha nem érhet fel! Csak nehogy különböző rigmusokkal kérjétek az egyes fogásokat! :P Tavasszal ismét találkozunk a futballpályák lelátóin!

Addig is: HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

 

14 komment

Címkék: kézilabda kék labdarúgás ultras szurkolás siklós light front iregszemcse hőgyész görögtűz

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr521513437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszthelyi Joci 2009.11.09. 20:51:31

Hát jó kis hangulatú meccs volt.Jó volt látni, hogy lehet eredménye a szurkolásnak.Ja és kár hogy a Máté zsákruhája nem lett lefotózva!:)

Keszthelyi Joci 2009.11.09. 20:53:10

Mi pedig bebizonyítottuk, hogy minden körülmények között kitartunk!Szélben, esőben, hidegben is!Hajrá Hőgyész!!!

Dooojika 2009.11.10. 13:34:41

Legyen mááááár tavasz, addig nagyon fognak hiányozni a vasárnapi meccsek!!! :(
Öröm volt látni ahogy végre tiszta szivből küzdöttetek a pályán, és nyertetek!!! :) Szép befejezése volt ez a szezonnak!!!
....Remélem, h ezt a buli-meccset összehozzuk :)

Focibácsi 2009.11.10. 17:56:37

Remélem én is ,hogy összejön a szurkolók vs focicsapat meccs:D
Csúnyán odatesszük magunkat sörözés terén:D
is
Dóji majd martinit kap:D:D:D

adrian.UH 2009.11.10. 17:59:39

Jó lenne, ha már a héten összejönne a buli. Én bedobok a meccs előtt egy kis fényt, azt' pörgök majd mint a fagyigép... :D

Dooojika 2009.11.10. 19:35:01

Jajj de rendi vagy Valdi, h külön gondolsz rám :)
Én sérült leszek épp a meccs idején :)
De a sörözés v. martinizés az menni fog :)

Danka Máté 2009.11.11. 09:55:39

Beszéltem egy-két kézilabdással és azt mondták hogy nagy busszal mennek Pécsre játszani szóval beférnék oda. Szerintem el kellene mennünk... Persze ha mindenki ráér.

adrian.UH 2009.11.11. 13:26:23

@Danka Máté: én rajta lennék egy kis vasárnapi kiruccanáson. :)

Gadesz 2009.11.12. 18:41:24

Köszönjük a vasárnapi szurkolást!Sajnos nem tudtunk nyerni,de ismét jó hangulatot csináltatok;)Pécsen is eltudnánk viselni;)

Danka Máté 2009.11.12. 20:09:50

ADrián: Ha mentek pécsre értesíts mert ha nem kezdődik nagyon korán a meccs akkor Pestről lehet egyenesen Pécsre mennék szóljatok. Hajrá Hőgyész

Danka Máté 2009.11.12. 20:11:52

Adrián: ha mentek Pécsre szóljatok mert ha nem kezdődik nagyon korán a meccs akkor lehet hogy Pestről egyenesen Pécsre mennék. értesíts légyszíves. Hajrá Hőgyész

Kistisza 2009.11.17. 08:14:47

köszönjük szépen srácok mindenkinek aki kitartott mellettünk ahogy mondtátok..
szélben vizben esőben Hidegben...
Jövöre is ugyan velünk...JObb jövövel...
HAjrá Hőgyész

sheva25 2009.11.18. 17:34:04

Sziasztok Hőgyészi Ultrák! Figyelemmel követtem nemcsak csapatotok hanem a ti teljesítményeteket is, és szeretnék gratulálni a lelkesedésetekhez, sok ilyen és ehhez hasonló csoportra lenne szükség a megyében!!! Szerencsére mi sem panaszkodhatunk Őcsényiek nálunk is van "b" közép és rendre idegenbe is hazai pályánk van így tudjuk milyen plusszt jelent a szurkolók jelenléte! Jó egészséget és kitartást na meg sok sört kívánok nektek, maradjatok meg minél többen és gyarapodjatok is ha lehet és remélem párév múlva(remélem minél előbb) találkozunk egy derbin! Mi most készülünk a szombati sárközi rangadóra, és azt kívánom nektek hogy ti is legyetek egyszer annyian hőgyész meccsen mint mi szombaton! Üdvözlettel: Jaksa Gábor.

adrian.UH 2009.11.19. 01:45:26

@sheva25: Köszönjük szépen az elismerő szavakat, Gábor. Sok sikert kívánunk nektek a rangadóhoz! Üdvözlöm az öcsédet, aki szobatársam volt 1 évig gimiben!
süti beállítások módosítása