HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Hőgyész - Aparhant

2010.03.29. 10:19 :: adrian.UH

"A futball jóval fontosabb annál, hogy csak a labdarúgókra bízzuk..."

 

Az első hazai mérkőzésünk 2010-ben. Végre ez is elérkezett! Nagy szerencsénkre a félve várt eső elmaradt, úgyhogy az időjáráson semmi sem múlhatott. Kitűnő hangulatban - néhányan "kissé" másnaposan - gyalog érkeztünk a szentélybe, amit egy laza kis énekléssel jeleztünk is és szerencsére, mivel már zajlott az U19-esek mérkőzése, a büfé is "tárt karokkal" várt minket. A múltkori hibát nem követtük el és még idejében elkezdtük locsolni kiszáradt hangszálainkat, hogy még véletlenül se legyen probléma a hangulattal. Az ificsapat győzelmét egy könnyed nótával megköszöntük, ezzel be is melegítettük magunkat a felnőttek meccsére.

A létszámunk végre mondhatni kiegészült így bizton állíthatom, hogy magunkhoz képest is fergeteges hangulatot teremtettünk és a hangerőre sem lehetett panasz. Már a bemelegítésnél teli torokból zengtük a nótákat, melyek a mérkőzés alatt is szinte folyamatosak voltak. 2-3 percnél hosszabb "dalszüneteket" nem is nagyon tartottunk. Repertoárunkból és eszközeinkből szinte mindent "bevetettünk: dob, sziréna, légduda, kereplő, pénztárszalag, színes füstcsövek. A szélcsendes időnek köszönhetően a színes füst olyan gyönyörű látványt nyújtott hogy kétszer is gyújtani kellett - egyszer a mérkőzés elején, majd Máté barátunk javaslatára a lefújást követően is. Ismét nagyon jó volt látni, hogy a csapat a bíztatásnak megfelelően az egész mérkőzés folyamán támadó szellemben játszott és a hármas sípszót követően újabb győzelmet ünnepelhettünk. A csapatnak és a szurkolótársaknak is csak annyit üzenhetek:

CSAK ÍGY TOVÁBB! HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

 

(A bejegyzésért köszönet K.J. szukolótársunknak)

 

Aki készített fotókat, az legyen szíves és küldje el az ultras.hogyesz@gmail.com címre!

Mártonfai Dénes (teol.hu) fényképei itt tekinthetőek meg.

3 komment

Címkék: kék labdarúgás ultras szurkolás front füstbomba hőgyész aparhant

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr41876717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dooojika 2010.03.30. 12:39:45

Optimus...:) mindjárt átküldök pár képet, amik a Laci gépével lettek csinálva! :)

Dooojika 2010.04.01. 13:30:31

Csak szólok, h ha érdekel vkit... vannak új nóták,(ezeket már régebben szedtem össze/irtam át...) és sztem 1et-1et bedobhatnánk...:)
süti beállítások módosítása