HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Idegenben Döbröközön

2010.04.27. 18:48 :: adrian.UH

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számít, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!"

 

Már kora délután gyülekeztünk a megszokott helyünkön. Úgy tűnt, hogy hosszú idő után először teljes létszámmal utazunk idegenbeli mérkőzésre. Bár hónapokkal ezelőtt azt beszéltük, hogy Döbröközre vonattal fogunk utazni mivel csak 25 perc lenne az út. Ezt az ötletet végül elvetettük és maradtunk a kényelmes autókázásnál. Így sokkal rugalmasabbak is vagyunk persze.

Mivel a futballmérkőzés csak 16:30-kor kezdődött Döbröközön bőven volt időnk, így kigurultunk a sportpályára és megnéztük a lány kézilabdásaink hazai mérkőzésének első félidejét. Mivel a felszereléseink egy másik autóban már úton voltak Döbrököz felé, ezért a szervezett szurkolás elmaradt (illetve kimerült néhány lelkesítő bekiabálásban). Az ellenfél (Madocsa) szurkolóinak volt egy nagyon komoly és szépen muzsikáló dobuk. Nagyon terveztük hogy "kölcsönvesszük" tőlük, de végül letettünk az ötletről és elindultunk Döbröközre.

A vendég kispad mellé helyezkedtünk el. Első feladatunk - természetesen az isteni nedű beszerzése után - az volt, hogy letapostuk magunknak a hatalmasra nőtt füvet a kerítésen (=dróton) kívül. Az "Ultras Hőgyész" feliratú transzparensünket ki sem raktuk, mivel ez a kerítés/drót kb. 50 cm magasan volt, a transzparens meg legalább 1,30 m magas. A technikai jellegű akadály miatt csak a múlt héten készült "Kék Front" feliratú drapi került ki. Bekészítettük még a pirotechnikát (füstcsövek) és indulhatott a mérkőzés.

A meccs elején begyújtottuk a kék és sárga füstcsöveket, melyek ezúttal a pálya felét terítették be (ráadásul éppen a hazaiak térfelét). Ez jó ómennek ígérkezett, mivel csapatunk szerzett vezetést. A nagy létszámnak köszönhetően ismét nagyon jó hangulatot produkáltunk, a nóták egymást követték. Ismét csak meg kellett állapítanunk hogy - rajtunk kívül is - rengeteg hőgyészi kíséri el a csapatot idegenbeli meccsekre. A mérkőzést végül óriási csatát követően a döbrököziek nyerték 2:1-re, de a végeredmény úgyanúgy lehetett volna fordított is.

Nyilván egy kicsit csalódottak vagyunk, de nem csüggedünk! A hétvégén a tabella élén álló magyarkeszieket fogadjuk hazai pályán (május 1-én, 17:00-tól). Mutassuk meg nekik, hogy milyen a hőgyésziek igazi arca és győzzük le őket!!!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

1 komment

Címkék: futball kék labdarúgás ultras szurkolás front füstbomba döbrököz hőgyész pirotechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr841956946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keszthelyi Joci 2010.05.01. 09:00:11

Azt még hozzátenném, hogy nagyon jó volt a hangulat, hazáig nótáztunk, szóval egy kívülálló nem mondta volna meg, hogy vesztettünk.:)
süti beállítások módosítása