HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Éves összegzés

2010.07.04. 12:50 :: adrian.UH

Bizony, lassan egy éves születésnapját ünnepli a Kék Front. A csoport 2009 augusztusában kezdett formálódni, amikor is két jómadár - D.M. és A.A. - úgy döntött, hogy márpedig ők szurkolnak a csapatnak ha már mások nem teszik. Valahogy így kezdődött a történet. Aztán a Tolnanémedi elleni hazai mérkőzésen kikerült az első, Ultras Hőgyész feliratú transzparens és szépen lassan megszülettek az alapnóták is. Innentől mondhatni hivatalos lett a csoport megalakulása. Elindult egy bizonyos tanulási folyamat, egyre többen csatlakoztak hozzánk és folyamatosan fejlődött az eszközpark, a hangerő, a megjelenés, a nótacsokor. A csoport időközben felvette a Kék Front Hőgyész elnevezést (az Ultras Hőgyész név amúgy is csak ideiglenes jellegű volt). Mára szinte minden kelléket beszereztünk illetve elkészítettünk, ami az igényes szurkoláshoz szükséges. Dobot (bár egy nagyobb és hangosabb hangszer beszerzésén fáradozunk), zászlókat, transzparenseket, egyenpóló, stb. Volt egy egyedi kelléke is a csoportunknak amivel mindig nagy feltűnést és hangzavart keltettünk, mégpedig egy légvédelmi sziréna - ami azóta (különböző politikai okokból...) kikerült a repertoárból. A tavaszi idény óta szinte minden mérkőzésen használtunk pirotechnikát - főleg füstcsöveket, de görögtűz is volt már a kezünkben. Sokszor repülnek a pénztárszalagok is, szóval minden megvan ami kell! Ki kell egyébként emelnünk, hogy nagyon nem volt és most sincs könnyű dolgunk, mert egy olyan közegbe hoztuk be a szurkolói kultúrát ahol ez eddig szinte teljesen ismeretlen volt. Olyan közegbe, melyben a bíró és a csapatok szidalmazásán kívül (eddig) nem zajlott semmi a pálya mellett. Még egy bravúros győzelemnél sem nagyon van taps, esetleges gyászszüneteknél sokaknak még a felállás is nehézséget okoz, idegenbeli mérkőzéseken pedig mi vagyunk a bunkók mert szurkolunk a csapatunknak és nem csendben nézzük a meccset (mondjuk ez utóbbin azt hiszem nem is kell meglepődni). Egy szóval felkavartuk az állóvizet.

Sok minden történt ez alatt a közel egy esztendő alatt. Voltak győzelmek, mámoros ünneplések és persze kudarcok, melyeknél legszívesebben csak sírtunk volna. A csoport megjelent minden hazai és idegenbeli mérkőzésen, megfordultunk számtalan pályán és amikor lehetőségünk nyílott rá kézilabdameccsekre is ellátogattunk. Tavasszal már válogatott mérkőzésen (Magyarország-Németország) is képviseltette magát a csoport 4 fővel. Ezalatt a közel egy év alatt olyan személyek jöttek össze a lelátókon, akik korábban ha ismerték is egymást nem jártak össze és talán szinte nem is beszéltek előtte soha a másikkal két szót sem. Ez az idők során megváltozott, egy baráti társasággá kovácsolt minket össze a hőgyészi sport szeretete. Úgy gondolom nem kell szégyenkeznünk egyik szurkolótábor előtt sem és különben is: "If you don't like our music, make your own f*cking band"!!! Büszke vagyok arra, hogy tagja lehetek ennek a nagyszerű csoportnak és remélem számtalan mérkőzésen fogunk még együtt szurkolni!

Csak így tovább! HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

 

(KJ szerzeménye)

6 komment

Címkék: születésnap futball hangulat összegzés kék ultras szurkolás éves front hőgyész

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr972128600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Focibácsi 2010.07.04. 16:24:37

Kiváló lett ez a videó is:D
Köszönjük szépen a szurkolást.De ezt a bálban már ecseteltem.
Hajrá Hőgyész,Kék Front Hőgyész!!!!!!!!!

adrian.UH 2010.07.04. 17:02:32

Köszönjük, hogy első helyen említettél meg minket a beszédedben. Volt aznap este még valaki aki célozgatott ránk, de ő tehet egy szívességet. Már nem is tudom ki lehetett az...

Focibácsi 2010.07.04. 17:33:33

A mai világban nem lehet tudni:D

Keszthelyi Joci 2010.07.04. 18:17:33

Én is köszönöm Lacinak az elismerő szavakat! Hiába néha a szurkolóknak is jól esik a bíztatás.:)

Milcsi20 2010.07.05. 11:03:33

Nagyon komoly lett a videó jól össze raktátok!!!!!!!

Dooojika 2010.07.05. 16:43:56

Köszönjük, h ott lehettünk minden meccsen! Főleg neked Laci, mert sokat fuvaroztad a seggünket te is, meg Tibinek, meg Rebekának is kösziii!!! Még sok-sok ilyen évet kívánok nekünk...a Kék Frontnak, sok-sok ilyen jó meccset, és "öröm-mámoros" estét, a "családdal" (mert ez már olyan mint egy nagy család :D )
Kösziii az érmet Lacinak, nagyon megható volt! Köszi mindenkinek aki ott volt a bálban...! ...és még nagyon sok erőt kívánok a srácoknak, h jól szerepeljenek a következő szezonban is, és ne feledjétek mi ott leszünk mögöttetek, és értetek szurkolunk!!! :)
süti beállítások módosítása