HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Ozora bemutatkozott

2010.08.31. 13:35 :: Keszthelyi Joci

Az első hazai meccs a szezonban, az idő kiváló, úgy gondoltuk nem is kell több a jó hangulathoz.  Nem tudtuk mire számítsunk az újjáalakult ozorai csapattól, de azért a múltjuk alapján nem számítottunk sima mérkőzésre bár a szíve mélyén mindenki reménykedett benne. Az ifi meccs alatt összegyűlt a brigád, kikerültek a drapik, előszedtük a zászlókat és megkezdődött a kulturált sörfogyasztás. Nem mindenki volt 100 %-os a közérzetét tekintve, de az ifi nagyarányú győzelme tovább fokozta a lelkesedésünk.

A felnőtt csapatok bemelegítésénél már elkezdtük a nótázást, bevonuláskor a szokásos füstcsöveket is begyújtottuk. Egy-nullás vezetésnél úgy érezhettük, hogy minden rendben lesz.  Aztán beindult az ozorai csapat. Persze ahogy azt már megszokhattuk a néhány ozorai nézőnek is megjött a hangja, sokszor átéltük már ezt, de akkor is mindig felidegesít, azt hiszem mindannyiunkat, a vidám hangulatnak vége volt. Végig megpróbáltuk különböző skandálásokkal és nótákkal harcra buzdítani csapatunkat, de így is nagy arányú vereséget szenvedtünk. Nagyon rossz szezonkezdés, de reméljük hamarosan felpörögnek a srácok és részünk lesz végre győzelmi ünnepben is. Mi mindent meg foguk tenni a győzelemért.

A „paprikás” hangulatot fokozta, hogy az ozorai ifi csapat tagjai annak ellenére, hogy nagyon nagy zakót kaptak – 13(!) kapott gól – , a felnőtt mérkőzés után a pálya mellett beszólogatásaikkal nyilvánvalóan balhét szerettek volna kiprovokálni tőlünk hazai pályán. Mi csak annyival válaszoltunk, hogy felmentünk a pálya melletti emelvényre egy zászlóval és onnan is elskandáltuk, hogy „csak azért is hajrá Hőgyész hej-hej…”. Nehéz volt megállni, de azt hiszem jól tettük, hogy nem ültünk fel a provokációnak, mert úgyis mindent a mi nyakunkba varrtak volna. Annyit még érdemes elmondani, hogy úgy néz ki, szurkolói csoportunk mára már olajozottan működik, közel sem kell annyit szervezkedni mint az elején szóval haladnunk kell a megkezdett úton!

 

CSAK AZÉRT IS HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

1 komment

Címkék: futball kék ultras szurkolás ozora front füstbomba hőgyész

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr942261501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kistisza 2010.09.09. 20:25:06

KÖszsike szépen srácok;);)
Nagykirályok vagytok)
így tovább:P:P:P
szakály ellenis;)
süti beállítások módosítása