HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Őszi értékelés

2010.12.01. 12:23 :: adrian.UH

A 2010/11-es szezonnal a Kék Front a második életévébe lépett. Az évad mondhatni egy kissé döcögősen indult: néhány elmaradt vagy elhalasztott mérkőzés amihez párosult néhány felejthető szurkolói produkció. Ami a hangulatot és a csoport jövőjét illeti, kissé borúlátóak voltunk. Ez minden bizonnyal néhányak maximalista hozzáállásából fakadt. Egyszerűen a jövőben el kell fogadnunk hogy a létszámunkból is adódóan nem tudunk minden hétvégén fergeteges hangulatot csinálni, még akkor sem ha az akkor éppen jelenlévők mindent beleadnak. Azt hiszem hogy ezzel kapcsolatban megtanultuk, hogy nem kell kétségbe esni, hiszen egy gyengébben sikeredett hétvégét általában egy felejthetetlen hangulat szokott követni. Ha a nehéz pillanatokra gondolunk, rögtön eszünkbe jut a Szakály elleni örökrangadó, ahol a lehetetlen hétköznap délutáni időpont miatt egyszerűen nem volt szurkolás, de említhetnénk még a mágocsi meccset (Kaposszekcső-Csikóstőttős ellen) és az Iregszemcse elleni megalázó hazai vereségünk. Szerencsére viszont több kiváló hangulatú találkozó is visszaköszön emlékeinkben: a Kéty elleni füstfelhőbe borult szezonnyitó, a Váralja és a Magyarkeszi elleni meccsek ahol a füstfelhőnk egységét a görögtüzek lángja színesítette, vagy éppen a Pincehely elleni mérkőzés ahol egy 8 méter hosszú transzparenssel leptük meg a Csapatunkat. 2 igazán emlékezetes meccset emelnék még ki, melyek nem csak szurkolói szempontból, hanem a játék minősége alapján kiemelkedtek a többi közül: a Tolnanémedi és a Kisdorog ellenieket. Igaz, hogy mindkét mérkőzésen csak döntetlent értünk el, de a srácok ezeken a meccseken mindkét esetben jelesre vizsgáztak küzdeni akarásból!

Fontos még megemlítenünk hogy egyre nagyobb népszerűségre teszünk szert. A megyénk szinte minden sarkába eljutott már a hírünk és országos szinten is ismertek vagyunk valamennyire. Számtalan ismerősöm van például akik - bár még nem is jártak Hőgyészen - hétről hétre követik a blogunkon keresztül az eseményeinket. A megyén belüli hírünket alátámasztja az is, hogy Gyönkön direkt a mi tiszteletünkre szerveztek egy igencsak szánalmas asszonykórust ellentábort, Döbröközön pedig egy 5 méterről is alig olvasható "Hajrá Döbrököz" feliratú lepedővel rukkolt elő a helyi "kemény mag". Tudom hogy önmagamat ismétlem, de nem azzal van a gond hogy mások is szurkolnak a csapatuknak (sőt, ez kifejezetten dícsérendő), de ezt ne csak akkor tegyék ha a hőgyésziek jönnek látogatóba. Lényegében nem is a csapatuknak, hanem a Kék Front ellen szurkolnak. Na EZ a szánalmas. Egyébként pedig óriási izgalommal várjuk a gyönki majomparádé produkcióját a tavaszi mérkőzésen Hőgyészen (a szurkolóikra gondoltam)!

Két nagyobb beruházásunk is volt az őszi szezon folyamán. Az egyik egy "Hőgyész" feliratú piros-fehér-zöld zászló, ami San Marino elleni válogatott mérkőzés előtt készült el és azóta szinte minden (nem csak válogatott) mérkőzésre elkísér bennünket. A másik pedig az új dobunk, melyre meglepő gyorsasággal sikerült összegyűjtenünk a pénzt. Hihetetlen volt látni, hogy mennyien viselik a szívükön a hőgyészi szurkolók ügyét. Nem csak a dob ügyében, hiszen pl. a transzparensek összevarrása sem volt kis feladat. Tudom hogy megtettük már számtalanszor itt a blogon is, de még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, aki valamilyen módon hozzájárult a hőgyészi szurkolói élet minőségének javulásához!

Nagy örömünkre visszakerült hozzánk az egyik "márkajegyünk", a légvédelmi sziréna is. Bár nem volt alkalmunk újra hallatni a hangját, mert az utolsó mérkőzés a szélsőséges időjárási körülmények miatt elmaradt, de tavasszal garantáltan szólni fog és reméljük a (gól)bombázók is végre elkezdik majd szórni a gólokat!

Említésre méltó még hogy elindítottuk új fórumunkat, ami szintén nagy sikernek örvend. Bár a fórumot nem csak szurkolói élet megvitatásának színhelyéül szántuk, egyelőre szinte csak akként funkcionál. Ismét hangsúlyoznám, hogy a Kék Front Fórum minden hőgyészi sportoló és sportszerető ember számára nyitott! Gyertek minél többen és szóljatok hozzá az eseményekhez!

A csapatunk egyébként a 7. helyen végzett, amit mi egy kisebb csalódásként éltünk meg, mivel tudjuk jól hogy sokkal jobb helyezésről is várhatnánk a folytatást. Mi a hosszú téli szünetet mindenképpen arra fogjuk használni, hogy tavasszal látványban, hangerőben és minőségben jobbak legyünk. Ebben segítségünkre lesz az új dob és a légvédelmi sziréna is, viszont - mint ahogy eddig is - elsősorban a hangszálunk legyen az első számú eszközünk!

Tavasszal ismét találkozunk a lelátón! Gyertek minél többen és szurkoljatok velünk!

A CSAPATÉRT ÉS HŐGYÉSZÉRT!!!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

Szólj hozzá!

Címkék: futball szezon kék labdarúgás ultras szurkolás értékelés őszi front hőgyész 2010/2011

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr382485704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása