HTML

Kék Front Hőgyész '09

Az Kék Front egy hőgyészi szurkolói csoport, amely 2009-ben alakult. Számunkra a legfontosabb dolog a hőgyészi sportklubok feltétlen szeretete és tisztelete bárhol, bármikor és minden körülmények között!!!

E-MAIL: ultras.hogyesz@gmail.com

FÓRUM: http://sgforum.hu/forum.php3?ujsag=kekfront

Friss topikok

  • Suvel: Sziasztok! Milyen festéket használtatok? Textilfestéket esetleg? (2018.08.20. 17:05) Az új alkotás
  • adrian.UH: A haverod bátyjának (ha Budapesten lakik) a következő telefonszámot tudom ajánlani: 06-30/578-13... (2011.06.20. 13:01) Szezonzáró
  • adrian.UH: A "csatázásból" nagyon szarul jönnétek ki, ezt higyjétek el! ;) Kezdetnek nem rossz amit csináltok... (2011.06.20. 12:57) Iregszemcse - Hőgyész
  • adrian.UH: Most tényleg készülnek? Honnan tudod? Fasza lenne végre ha lenne ellentábor! Főleg hogy velük - eg... (2011.04.15. 12:19) Senkik vagytok....
  • Keszthelyi Joci: @Focibácsi: Köszönöm, igyekszik az ember!:D (2011.03.27. 22:14) Rangadó a "Nílus" partján

Döbrököz-Hőgyész

2010.11.08. 19:03 :: Keszthelyi Joci

 Először is szeretném megköszönni mindazoknak, akik eddig hozzájárultak az új dob költségeihez! Nagyon bőkezűek voltatok, igazán jól esett!:)

A szokásos helyről indult a „futballjárat”, köszönet a sofőrnek!:D Előre tudtuk, hogy közvetlenül a pálya mellett „búcsút” is tartanak a mérkőzéssel egy időben, szóval sok jóra nem számítottunk. Szerencsére a nem kívánatos elemek tömege elmaradt, azonban ennek ellenére végig bömbölt a zene, ami az egyik akadályozó tényező volt abban hogy maximumot nyújtsunk hangerőben. Ebben a másik akadályozó tényező az volt, hogy ez is egy „pusztai” pálya, ahol elterül a hangunk, ráadásul az erős szél is velünk szemben fújt. Azonban a nehézségek ebben még nem merültek ki, mivel rendes korlát sincs a döbröközi pálya körül így a drapik közül csak egyet tudtunk úgy ahogy kifeszíteni.

Néhányan már az ifi-meccs első félidejére kiértünk. Az ifisták elég lötyögősre vették a figurát de győzelmet arattak. Volt egy – legalábbis számunkra –  komikus jelenet is: miután kapusunk értékesített egy büntetőt, „örömködés” közben levette a mezét és kiállították, mivel „elfelejtette hogy már volt egy sárgája”.:) Elnézést az érintettektől de tényleg vicces volt.

A döbrököziek egyébként kiraktak egy eléggé „gyengére” sikeredett „Hajrá Döbrököz” feliratú drapit. A gyönkiek mutatványa után ez is bizonyítja, hogy mindenhol számítanak a Kék Front megjelenésére. Sajnos a pályán ismét nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy szeretnénk. Mikor Gyeraj Attis gólt szerzett kirohant hozzánk, mi pedig a kedvéért elnyomtunk egy „ki nem ugrál nem hőgyészit” és azt hittük minden rendben lesz. Az egy gól azonban nem volt elég és egy újabb döntetlen meccset láthattunk.

A sok nehézség ellenére elég sokan összejöttünk és azt hiszem abban mindenki egyetért velem, hogy a hangulat nagyszerű volt. Szerintem ez a lényeg. Köszönet mindenkinek aki eljött és velünk szurkolt! Remélem Iregszemcse ellen végre győzelmet ünnepelhetünk majd! Találkozunk a lelátón!

6 komment

Címkék: futball hangulat kék labdarúgás ultras szurkolás szurkolók front döbrököz hőgyész

A bejegyzés trackback címe:

https://ultrashogyesz.blog.hu/api/trackback/id/tr182434311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adrian.UH 2010.11.08. 21:43:48

Köszönjük mindenkinek a meccsen és a szurkolásban való részvételét! Az új dobhoz hozzájárulókat természetesen külön köszönet illeti! Vasárnap találkozunk a lelátón!

HAJRÁ HŐGYÉSZ!!!

pete_dunham.UH 2010.11.08. 22:18:30

Odatesszük magunkat Ireg ellen brutálisan és győzelembe hajszoljuk a srácokat;)

adrian.UH 2010.11.10. 01:22:30

Ha sokan lennénk hétvégén a lelátón, akkor csinálhatnánk megint egy dob nélkül szurkolunk/tapsolunk szessönt. Egyrészt sokkal jobb hallani, mikor mindenki egyszerre tapsol (és visszhangzik az idősek otthonának falairól), másrészt pedig fel kell készülni arra az esetre ha a dob végleg megadná magát!

Tegye oda magát mindenki maximálisan!!!
süti beállítások módosítása